Τουλούζη, 8 μέρες - Από Πάφο
από 449 €
Toulouse, France

Τουλούζη, 8 μέρες - Από Πάφο

Πακέτο διακοπών
Δημιουργήθηκε: Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
Ref ID: 8529982
τιμή ανά άτομο από
449 €
Βασισμένο σε 2 ενήλικες
Δημιουργήθηκε: Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Περιγραφή

Σχετικά με τον προορισμό

Στην καρδιά του Νότου, η Τουλούζη κατείχε ανέκαθεν εξέχουσα θέση στα νοτιοδυτικά της Γαλλίας. Οι αντανακλάσεις του χρυσού φωτός στους τοίχους από ροζ τούβλα, που χρησιμοποιούνται σε πολλά από τα κτίριά της, έχουν χαρίσει στην πόλη την ονομασία «La Ville Rose», της Ροζ Πόλης. Ως η μεγαλύτερη πόλη της περιοχής, η Τουλούζη συνδυάζει τη μεσαιωνική αρχιτεκτονική με τη μποέμ μουσική, το νόστιμο φαγητό και τη συνεχή καινοτομία, που υποστηρίζονται από την αεροδιαστημική βιομηχανία αιχμής της πόλης. Η παλιά πόλη της Τουλούζης κρύβει μεγάλους θησαυρούς. Η Βασιλική του St. Sernin θεωρείται το πιο όμορφο θρησκευτικό μνημείο της πόλης. Είναι επίσης η μεγαλύτερη εκκλησία στον κόσμο χτισμένη σε ρομανικό στυλ. Μη διστάσετε να περιπλανηθείτε στα πλακόστρωτα δρομάκια του για να ανακαλύψετε τις υπέροχες αναγεννησιακές αυλές και τα υπέροχα σπίτια που κρύβονται πίσω από τις βαριές πύλες. Το Μουσείο Αυγουστινιανού εκθέτει μια πλούσια συλλογή από πίνακες και γλυπτά. Εδώ θα βρείτε έργα είτε μεσαιωνικών δασκάλων είτε σύγχρονων καλλιτεχνών και ζωγράφων. Η Τουλούζη είναι δραστήρια και πολυσύχναστη, τροφοδοτούμενη από την ενέργεια του φοιτητικού πληθυσμού της. Δεν υπάρχει τίποτα σαν να κάνετε μια βόλτα στο ιστορικό κέντρο, να περπατήσετε στις όχθες του Garonne και στο Canal du Midi ή να σταματήσετε σε ένα από τα πολλά μπαρ και εστιατόρια για να φάτε ή να πιείτε ένα ποτό κάτω από τον ανοιχτό ουρανό.
Περισσότερες πληροφορίες

Περιλαμβάνονται υπηρεσίες

21 Ιουλ
Πτήση από Πάφος σε Τουλούζη
Αναχώρηση
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR355
4:20 μ.μ. - Paphos, Pafos Intl (PFO)
7:40 μ.μ. - Toulouse, Blagnac (TLS)
0 PC Απευθείας
Μεταφορά:  FR355
Κατηγορία καμπίνας: Economy
21 Ιουλ
Διαμονή
7 Βράδια
16 περισσότερες εικόνες
Eklo Toulouse 8,1 Πολύ καλά
Toulouse - Στα 2,9 χιλιόμετρα από το κέντροΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΝΟPl. de la Charte des Libertés Communales2, Toulouse 31300 Classic twin room
Αυτό το κατάλυμα (Eklo Toulouse, Αριστερή Όχθη της Τουλούζης, Τουλούζη) απέχει 10 λεπτά με το αμάξι από: Πλας ντι Καπιτόλ και Καπιτώλιο. Αυτό το hostel για οικογένειες απέχει 8,5 χλμ. από: Εταιρεία Airbus και 9,6 χλμ. από: Cite de l'Espace (Χώρος αναψυχής).Χρησιμοποιήστε τις βολικές παροχές μας, όπως δωρεάν ασύρματο ίντερνετ, χώρο ψυχαγωγίας/ηλεκτρονικών παιχνιδιών και χώρο αποθήκευσης ποδηλάτων.Απολαύστε τη διαμονή σας σε ένα από τα 130 δωμάτιά μας, τα οποία διαθέτουν θερμαινόμενα δάπεδα. Παραμείνετε online με δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο ίντερνετ που προσφέρεται. Οι παροχές περιλαμβάνουν γραφεία και καρέκλες γραφείου. Παρέχεται επίσης οροφοκομία Υπηρεσία καθαρισμού (κατόπιν αιτήματος).Μπορείτε να απολαύσετε ένα γεύμα στο Eklo Toulouse Restaurant, το οποίο εξυπηρετεί τους επισκέπτες σε αυτό το κατάλυμα (Eklo Toulouse) ή μπορείτε να κάνετε μια στάση στο μπαρ με σνακ/ντελικατέσεν. Ξεδιψάστε με το αγαπημένο σας ποτό στο μπαρ/lounge. Με επιπλέον χρέωση είναι διαθέσιμο πρωινό (σε μπουφέ) καθημερινά μεταξύ 6:00 π.μ. - 10:00 π.μ..Στις σημαντικές παροχές περιλαμβάνονται ρεσεψιόν όλο το 24ωρο, αποθήκευση αποσκευών και χρηματοκιβώτιο στη ρεσεψιόν. Στους χώρους μας θα βρείτε στάθμευση χωρίς παρκαδόρο (με χρέωση).
28 Ιουλ
Πτήση από Τουλούζη σε Πάφος
Επιστροφή
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR356
8:05 μ.μ. - Toulouse, Blagnac (TLS)
1:00 π.μ. - Paphos, Pafos Intl (PFO)
+1 ημέρα 0 PC Απευθείας
Μεταφορά:  FR356
Κατηγορία καμπίνας: Economy
τιμή ανά άτομο από
449 €
Βασισμένο σε 2 ενήλικες
Όλες οι Αναχωρήσεις
Κράτηση ή Επιλογή διαφορετικών ξενοδοχείων
Σύνοψη ταξιδιού
2 Ενήλικες
Βράδια 7
Το πακέτο περιλαμβάνει
Προορισμοί 1
Πτήσεις 2
Διαμονή 1

Οι ιδέες μας για ταξίδια

Δείτε εδώ τις προτεινόμενες ιδεες μας για ταξίδια

Περισσότερες ιδέες
Επικοινωνήστε μαζί μας