Ταλίν, 8 μέρες - Από Πάφο
από 376 €
Tallinn, Estonia

Ταλίν, 8 μέρες - Από Πάφο

Πακέτο διακοπών
Δημιουργήθηκε: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
Ref ID: 8529085
τιμή ανά άτομο από
376 €
Βασισμένο σε 2 ενήλικες
Δημιουργήθηκε: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Περιγραφή

Σχετικά με τον προορισμό

Μια από τις πιο γοητευτικές πόλεις της Ευρώπης, το Ταλίν είναι ένας τέλειος συνδυασμός μεσαιωνικού και μοντέρνου, με τα στενά λιθόστρωτα σοκάκια του γεμάτα με μπαρόκ αρχιτεκτονική και την άγρια ​​νυχτερινή ζωή του. Η πρωτεύουσα της Εσθονίας έχει ονομαστεί η «Νέα Πράγα», αλλά αυτή η πόλη ξεχωρίζει από μόνη της. Η Παλιά Πόλη που περιλαμβάνεται στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς έχει πολλούς περισπασμούς ακόμη και για τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη. Η καλύτερη εξερεύνηση με τα πόδια, η υποβλητική Παλιά Πόλη του Ταλίν είναι γεμάτη με κάστρα, ρωσικές ορθόδοξες εκκλησίες και δομινικανά μοναστήρια. Αυτά τα ιστορικά πετράδια μοιράζονται τους δρόμους με τα παλιά εμπορικά σπίτια και τις μεσαιωνικές αίθουσες συνεδριάσεων, όπου οι επισκέπτες μπορούν να δουν τους ντόπιους να επιδεικνύουν αιωνόβιες παραδόσεις τεχνητών υαλουργίας, υφαντικής και αγγειοπλαστικής και, γιατί όχι, να πάρουν ένα περίεργο αναμνηστικό πίσω στο σπίτι. Το βράδυ η Παλιά Πόλη μεταμορφώνεται. Μέσα στα αρχαία τείχη του, οι ταξιδιώτες θα μπορούν να διασκεδάζουν σε αχνιστά νυχτερινά μαγαζιά, βαρετά lounge, μπαρ με ομοφυλόφιλους και πολύχρωμα γκέι κλαμπ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Έξω από τις μεσαιωνικές συνοικίες, υπάρχουν πολλά να δείτε. Στις παρυφές του παλιού δήμου μια νέα συνοικία αναδύεται, με αστραφτερά νέα ξενοδοχεία, γραφεία και πολλά εστιατόρια, καφέ, μπουτίκ και νυχτερινά κέντρα. Όποιος φτάσει στο Ταλίν με την ιδέα μιας παλιάς γκρίζας πόλης του Σοβιετικού Μπλοκ θα εκπλαγεί τόσο από αυτόν τον νέο ορίζοντα όσο και από τον γοητευτικό παλιό πυρήνα. Το Ταλίν είναι περήφανο για την παλιά του ψυχή, αλλά είναι επίσης fashion forward, ζωντανό, πολύχρωμο, πολιτιστικό και άγριο.
Περισσότερες πληροφορίες

Περιλαμβάνονται υπηρεσίες

08 Ιουλ
Πτήση από Πάφος σε Ταλίν
Αναχώρηση
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR9640
5:55 π.μ. - Paphos, Pafos Intl (PFO)
10:50 π.μ. - Tallinn-ulemiste International, Tallinn (TLL)
0 PC Απευθείας
Μεταφορά:  FR9640
Κατηγορία καμπίνας: Economy
08 Ιουλ
Διαμονή
7 Βράδια
16 περισσότερες εικόνες
Ecoland SPA Hotel 6,1 Ωραία
Tallin, Tallinn, Estonia - Στα 9,8 χιλιόμετρα από το κέντροΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΝΟRandvere tee 115, Pirita, Tallinn (Talinn), 11913 Harju maakond, Estonia, Tallin, Tallinn, Estonia Double room
The hotel Eoland is located in the ecologically friendly and clean district of Tallinn in the 5-minute-drive from the sea and in the 15-minute-drive from the city centre. The convenient location of the hotel allows you to enjoy the peace and the nature, to relax from the city fuss. Ecoland hotel client has free parking on site.
15 Ιουλ
Πτήση από Ταλίν σε Πάφος
Επιστροφή
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR9641
11:20 π.μ. - Tallinn-ulemiste International, Tallinn (TLL)
4:10 μ.μ. - Paphos, Pafos Intl (PFO)
0 PC Απευθείας
Μεταφορά:  FR9641
Κατηγορία καμπίνας: Economy
τιμή ανά άτομο από
376 €
Βασισμένο σε 2 ενήλικες
Όλες οι Αναχωρήσεις
Κράτηση ή Επιλογή διαφορετικών ξενοδοχείων
Σύνοψη ταξιδιού
2 Ενήλικες
Βράδια 7
Το πακέτο περιλαμβάνει
Προορισμοί 1
Πτήσεις 2
Διαμονή 1

Οι ιδέες μας για ταξίδια

Δείτε εδώ τις προτεινόμενες ιδεες μας για ταξίδια

Περισσότερες ιδέες
Επικοινωνήστε μαζί μας